Möten & Evenemang

Inspiration och Information

17 maj kl 18.00

Kerstin Kärnekull – Bogemenskapers grand old lady – håller inspirerande föreläsning om att bygga och bo tillsammans. Därefter informationsmöte för nya intressenter. Vi bjuder på lättare förtäring. Anmäl dig här på facebook eller per mail byggemenskapgarden@gmail.com senast söndag.

Plats: Lokalen i Rosendal. Rosendalsvägen hörnet Torgny Segerstedts Alle.Tidigare evenemang

Årsmöte ideella föreningen

Söndag 17 mars kl 16-18

Plats: Kulturoasen i Håga by

Årsmöte: Ta chansen att bli ny styrelsemedlem och få fart på kommande träffar! Nya revisorer och valberedning behövs också. Då den ideella föreningen hittills inte varit så aktiv, vill vi också ägna tid åt att diskutera idéer och förslag vad vi ska ha för aktiviteter framöver. En mer aktiv styrelse är såklart en del i detta och nya krafter behövs!

Fika och Matkollektivet Ultimat: Efter årsmötet bjuds på fika och inspiration! Matkollektivet Ultimats berättelse kanske inspirerar oss till nya tankar om vad man kan ha för verksamhet i en bo-gemenskap. Som fika serveras matig vegansk macka med tempeh, samt kaffe/te och kaka.

Håga by: För den som vill är det väl värt att komma tidigare! Från kl 14 hålls det konsert med Blues Friends och det finns också servering med lunchbuffé och kafé. Tantens Gröna Skafferi & Garderob har öppet 11-16. Det finns också härliga omgivningar att promenera i.

Anmälan: Vill du vara med? Anmäl dig snarast (och ange eventuella kostalllergier) till Karin eller Torun. Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag!

Karin Salomonson Wohlin 070-570 65 81, karinsalomonson@yahoo.com
Torun Liljeholm Baroudi 018-50 98 77, tliljeholmbaroudi@hotmail.com