Om oss

Välkommen till Uppsalas Byggemenskap Gården
– en ideell och en ekonomisk förening!

Gårdens ideella förening ordnar sociala aktiviteter och informationsträffar och ger dessutom intresserade en chans att lära sig mer om byggemenskaper.

Gårdens bostadsrättsförning är till för den som bestämt sig för att vara med i byggprojektet. Det är medlemmarna i den ekonomiska föreningen som driver prospekteringen och byggprojektet framåt. Medlemskap i den ekonomiska föreningen innebär en satsning för framtiden och som medlem är du försäkrad om en lägenhet den dag huset står klart. Ju tidigare i processen du blir medlem, desto större chans har du att påverka bygget och utformningen av ditt framtida boende.

Intresserad? Att gå med i den ideella föreningen är enkelt. Du behöver bara göra en inbetalning och skicka ett mejl!

  1. Betala medlemsavgiften, 200 kronor per person och kalenderår, till föreningens konto i Skandiabanken.Kontonummer: 9159-257 9258
    – Märk din inbetalning med: ”ideella föreningen” och Ditt Namn
  2. Skicka ett mejl till byggemenskapgarden@gmail.com så att du får alla våra utskick. Ange namn, adress, telefonnummer och den mejladress du vill få informationen skickad till.

För att gå med i den ekonomiska föreningen ska du ha varit medlem i den ideella föreningen i minst två månader. Mer information om villkoren för detta medlemskap kan du få av någon i styrelsen. Läs mer om projektet i vår presentationsfolder:

Ideella föreningen på väg ut i svampskogen

%d bloggare gillar detta: