Om oss

Välkommen till Uppsalas Byggemenskap Gården
– en ideell och en ekonomisk förening!

Gårdens ideella förening är öppen för alla som vill följa arbetet men (ännu) inte vill ta steget att satsa på ett framtida boende i byggemenskapen. Den ideella föreningen ordnar sociala aktiviteter och informationsträffar och ger intresserade en chans att lära sig mer om byggemenskaper och umgås med andra som har samma intresse. Som medlem i den ideella föreningen binder du inte upp dig för någonting.

Gårdens ekonomiska förening är till för den som bestämt sig för att vara med i byggprojektet. Det är medlemmarna i den ekonomiska föreningen som driver prospekteringen och byggprojektet framåt. Medlemskap i den ekonomiska föreningen innebär en satsning för framtiden och som medlem är du försäkrad om en lägenhet den dag huset står klart. Ju tidigare i processen du blir medlem, desto större chans har du att påverka bygget och utformningen av ditt framtida boende.

Intresserad? Att gå med i den ideella föreningen är enkelt. Du behöver bara göra en inbetalning och skicka ett mejl!

  1. Betala medlemsavgiften, 200 kronor per person och kalenderår, till föreningens konto i ICA-banken.Kontonummer: 9272-427 0142
    Märk med: ”ideella föreningen”
    Ange ditt namn
  2. Skicka ett mejl till byggemenskapgarden@gmail.com så att du får alla våra utskick. Ange namn, adress, telefonnummer och den mejladress du vill få informationen skickad till.

För att gå med i den ekonomiska föreningen ska du ha varit medlem i den ideella föreningen i minst två månader. Mer information om villkoren för detta medlemskap kan du få av någon i styrelsen.

%d bloggare gillar detta: